Program for Natur & Miljø 2017

Natur og miljø i planlægningen – samarbejde og synergi

Den 7. juni 2017 kl. 9.00 starter plenum med et kig tilbage til Natur & Miljø 2016. Konferencedeltagernes refleksioner i workshops har været til nytte for Danmarks Miljøportal.

Herefter åbnes konferencen officielt. Årets tema om planlægning indenfor natur og miljø danner udgangspunktet for de efterfølgende sessioner i større eller mindre omfang.

  • Plenum indeholder elementer fra tiden, der var og tiden, der er og  måske også tiden, der kommer
  • Der stilles skarpt på de forskellige myndigheders roller i planlægningsarbejdet  omkring naturen og miljøet

Konferencen foregår over 2 dage på Hotel COMWELL Kolding. I år er der 11 hovedtemaer delt op i selvstændige sessioner, som man frit kan vælge i mellem.

De enkelte sessioner er af 1½ times varighed, hvilket betyder, at du har mulighed for at stykke dit eget konferenceprogram sammen, således at det passer netop til dine specifikke ønsker.

Hver session kan indeholde 2-3 oplæg plus efterfølgende debat. Eller måske bare 1 oplæg med god tid til erfaringsudveksling og diskussion. I flere af sporene gennemføres en workshop og ekskursioner trækker nogle konferencedeltagere til spændende områder blandt andet i Kolding, Vejle, Vamdrup og Skanderborg.

Der er lagt god tid ind til pauser, networking, til at tænke på tværs i ’uden for planen’ – perioder og til at besøge i udstillingsområderne begge dage.

Savner du overblik, før du melder dig til – så kig her:

Sessionsoversigt

Ønsker et opdateret program, kan du hente en app til din smartphone:

Hent til ANDROID

Hent til IOS